Storingsmonteur (ploegendienst)

Storingsmonteur (ploegendienst)

Beschrijving

Ben jij de storingsmonteur die wij zoeken? Lees dan snel verder voor een impressie van onze mogelijkheden en locaties!

Heb jij passie voor techniek en wil je je verder ontwikkelen vanaf waar je nu staat? FrieslandCampina is een grote, internationale organisatie met een uitgebreid scala aan moderne technische apparatuur. In bijvoorbeeld Maasdam rollen er elke dag 1.2 miljoen toetjes van Mona, Kwark van ….. Vifit drankjes en natuurlijk Campina melk van de band en jij bent straks verantwoordelijk onze 24/7 fabriek draaiende te houden.

En ook de fabriek in Workum is een locatie waar storingsmonteurs werken. De businessgroep Ingredients is een wereldleider op het gebied van ingrediënten en oplossingen op basis van zuivel en planten. Onze ingrediënten zijn voor de sectoren Baby & Medical, Performance & Lifestyle, Food & Beverage, Pharmaceutical en Animal Nutrition. De hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid van onze producten is de topprioriteit.

Workum is een productielocatie van o.a. babyvoeding. We maken met ongeveer 50 collega’s verschillende poederproducten in de fabriek die beschikt over indampers, droger en filtratietechnieken waarbij voldaan moet worden aan de strengste hygiëne-eisen (Dry-Blend).
De poederfabriek in Workum is verbonden met de kaasfabriek op het zelfde FrieslandCampina terrein. De fabriek in Workum krijgt haar product continu (24/7) aangeleverd en de fabriek kan dan ook nooit stil staan en zijn er altijd mooie uitdagingen.

Maar ook in Marum is er een locatie, het kaasproductiebedrijf van FrieslandCampina in het Groningse Marum bestaat al meer dan een eeuw. De ‘Coöperatieve Zuivelfabriek Zuidelijk Westerkwartier’, zoals de oude gevel van het pand vermeldt, werd in 1918 gebouwd naar voorbeeld van de kaasproductiebedrijven in het Noord-Hollandse Lutjewinkel en Friese Wolvega. In de loop van de jaren heeft de vestiging van FrieslandCampina in Marum zich hoofdzakelijk toegelegd op de productie van Edammer kaas. Deze Marumse Edammer kaas is uitgegroeid tot de nummer één Edammer in de markt en bekend over de hele wereld. Per jaar worden er in Marum ruim 23 miljoen stuks geproduceerd. Daarmee is het bedrijf wat het aantal kazen betreft binnen FrieslandCampina de grootste.

Voor deze locaties en andere locaties van FrieslandCampina, zijn we doorlopend op zoek naar daadkrachtige, nauwkeurige storingsmonteurs die de mouwen opstropen zodra iets misgaat of dreigt mis te gaan. Concreet wil dat zeggen dat je in 3 of 5-ploegen storingsdienst kan lopen op tijdelijke basis, maar ook preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden voorbereidt en uitvoert op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar monteurs die kunnen bijspringen op flexibele basis.

Wil jij graag meewerken om onze installaties naar een steeds hoger niveau brengen?

Wat breng jij mee?

Wat we vragen;
  • Elektronische / mechatronische opleiding op MBO 4-niveau (MTS);
  • Kennis/interesse in besturingstechniek (PLC)
  • Ervaring met SAP is een pre
  • Een communicatief vaardige professional;
  • Een doorzetter die goed is in probleemanalyses;
  • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pre;
Uiteraard kunnen er per locatie verschillen zitten in de taken en verantwoordelijkheden. Onderstaande is dan ook een beschrijving om een beeld te geven van de functie.

Vacature beschrijving
Je lokaliseert, analyseert en verhelpt storingen aan bedrijfsinstallaties, zodat de productiewerkzaamheden veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft. Bij frequent voorkomende storingen ga je actief op zoek naar mogelijkheden om de apparatuur aan te passen en te verbeteren, en wanneer je voorstel is goedgekeurd voer je die verbeteringen ook zelf door. Je collega’s kunnen op je bouwen als het gaat om bijdragen om processen structureel te verbeteren. Daarbij houd je nauwkeurig in de geautomatiseerde onderhoudssystemen bij welke werkzaamheden er zijn verricht, zodat de technische staat van de machines en randapparatuur altijd volledig en actueel beschikbaar is. We zoeken dus niet zomaar een storingsmonteur, maar een kwaliteit- en servicegerichte krachtpatser met degelijke vakkennis en een open manier van communiceren. Ben jij bekend met SAP-onderhoudssystemen en op zoek naar een uitdagende werkomgeving? Dan is dit je kans!

Team Details
Je gaat werken met fijne en betrokken collega's die voor elkaar klaar staan.
Het team bestaat uit: storingsmonteurs, dagdienstmonteurs, werkvoorbereiders, magazijn beheerder, maintenance engineer, besturings technicians en een leidinggevende van verschillende niveau’s.
Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden, nu en in de toekomst, dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

Lees meer

Wat gaat er gebeuren?

1
Succesvolle sollicitatie

Solliciteer online en upload uw CV. Op basis hiervan wordt een eerste selectie gemaakt en doorgezet aan de inhurende manager.

2
Interviews

Bent u geselecteerd voor de opdracht dan ontvangt u van ons een uitnodiging voor een interview. Tijdens dit gesprek met de inhurende manager wordt de opdracht doorgesproken en getoetst in hoeverre uw profiel aansluit. Het kan zijn dat er nog een tweede gesprek volgt.

3
Beoordeling

Na een positief interview en een akkoord vanuit de inhurende manager brengen wij u in contact met de broker Jefferson Wells. De broker zal het contract voor de opdracht bij FrieslandCampina met u afsluiten.

4
Welkom bij Royal FrieslandCampina

Gaat u akkoord met het contract en heeft u dit samen met alle door de broker opgevraagde documenten ondertekend aangeleverd bij Jefferson Wells, dan kunt u aan de slag op uw interim opdracht bij FrieslandCampina.

Geïnteresseerd? Stuur ons je sollicitatie!

Niet de opdracht kunnen vinden waar je naar zocht?

Kom bij onze interim pool en ontvang notificaties per e-mail
zodra matchende opdrachten beschikbaar komen.