Project / Product Manager (ad interim)

Project / Product Manager (ad interim)

Amersfoort (Stationsplein)

Solliciteer
Vacature verwijderen Vacature opslaan Vacature opslaan

Project / Product Manager (ad interim)

Beschrijving

Ben jij ad interim beschikbaar voor een uitdagende opdracht binnen FrieslandCampina Consumer Dairy Nederland & Export EU (CDNL&EE)? Binnen ons Marketing Retail Brands (Private Label) team zoeken we een tijdelijke (ad interim) Project/ Product Manager voor het witte zuivel portfolio. Het gaat om 4 dagen per week gedurende 3 maanden met startdatum zsm. Je maakt deel uit van het Retailer Brands Marketing team, met in totaal 3 FTE product managers voor witte zuivel en kaas en je rapporteert aan de Commercial Manager Retailer Brands. 

Jouw verantwoordelijkheden

De werkzaamheden bestaan uit:
 • Het leiden van enkele (bestaande) Innovatie/ Renovatie projecten voor dagverse en houdbare zuivel (Eigen fabriek en/of extern)
 • Je bent proceseigenaar van enkele tenders: Game Plan coördineren, capaciteit checken, afstemmen met interne stakeholders, samples verzorgen, data portal vullen etc. 
 • Algemene ondersteuning voor de rest van de product managers in het Retail Brands team (running business) 
 • Je zult veel samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen zoals bijvoorbeeld Sales, Supply Chain, Productontwikkeling, Verpakkingsontwikkeling, Trade Marketing, Logistiek, en Finance. 
Team details
 • 4 dagen/ week; waarvan bij voorkeur 2 dagen per week in Amersfoort (standplaats), op dinsdag en donderdag. 
 • Startdatum z.s.m. (mid September) 
 • 3 maanden

Wat breng jij mee?

 • Heb je ruime ervaring binnen FMCG, bij voorkeur met tenders voor dagverse consumentenproducten voor Private Label? 
 • Ben je een ervaren project manager en heb je een ondernemende, proactieve persoonlijkheid; ben je in staat zelfstandig projecten te leiden van begin tot eind;
 • Ben jij procesmatig sterk? Vind jij het uitdagend om onze processen en die van de klant te leren kennen en waar mogelijk te optimaliseren;
 • Beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden (vloeiend Nederlands en Engels) en kan je de vertaalslag maken tussen Supply Chain en Commercie;
 • Ben je zelf-startend, flexibel, en laat je je niet snel tegenhouden?
 • Product management ervaring is een pré 

Lees meer

Wat gaat er gebeuren?

1
Succesvolle sollicitatie

Solliciteer online en upload uw CV. Op basis hiervan wordt een eerste selectie gemaakt en doorgezet aan de inhurende manager.

2
Interviews

Bent u geselecteerd voor de opdracht dan ontvangt u van ons een uitnodiging voor een interview. Tijdens dit gesprek met de inhurende manager wordt de opdracht doorgesproken en getoetst in hoeverre uw profiel aansluit. Het kan zijn dat er nog een tweede gesprek volgt.

3
Beoordeling

Na een positief interview en een akkoord vanuit de inhurende manager brengen wij u in contact met de broker Jefferson Wells. De broker zal het contract voor de opdracht bij FrieslandCampina met u afsluiten.

4
Welkom bij Royal FrieslandCampina

Gaat u akkoord met het contract en heeft u dit samen met alle door de broker opgevraagde documenten ondertekend aangeleverd bij Jefferson Wells, dan kunt u aan de slag op uw interim opdracht bij FrieslandCampina.

Geïnteresseerd? Stuur ons je sollicitatie!

Niet de opdracht kunnen vinden waar je naar zocht?

Kom bij onze interim pool en ontvang notificaties per e-mail
zodra matchende opdrachten beschikbaar komen.